Uzavření studia - státnice a promoce

Je po všem! (a zřejmě i poslední článek v této rubrice....ikdyž, kdo ví...?) Obrovská úleva... Zdálo se, že úspěšně zakončit tříleté bakalářské studium oboru Informatika - Logistika na TUL v regulerním termínu je nedosažitelné. Ale díky lidskému přistupu na studijním, mé vedoucí BP Ing.Pavly Řehořové, Ph.D. a učitele z RJS Ing.Pavla Fuchse, CSs., jsem se nakonec dostal před zkušební komisi. Kde jsem obstal a to je hlavní. Večer jsem to náležitě zapil. Všem diký za podporu!
Slavnostní promoce proběhne v divadle F.X.Šaldy 2.července 2008 od 15h.
Vaše přitomnost mne velmi poteší a touto cestou jste zváni. Bližší informace jsou níže.

A jak se dostanete na promoci?
Lístek na promoci stojí 60 CZK a je potřeba si ho objednat u mne (co nejdříve). Počet míst je omezen. Do Liberce se dá pohodlně dopravit z Prahy se StudentAgency. Hodinovou cestu zpříjemňuje sličná stevardka. K dispozici jsou zdarma teplé nápoje a denní tisk, ale splní vám i jiná přání:-o Doporučuji si koupit jízdenku dopředu buď v jejich prodejních místech, či on-line přes internet. Z autobusového nádraží (mapa) se dá dostat do Šaldova divadla (mapa) pěšky během 20-30 minut. Trasa pro pěší měří 1,7 km. Případně je možné se přiblížit MHD (ze zastávky "Nádraží" do "Nám.Dr.E.Beneše". Lístky je možné koupit v dopravních prostředcích), ale myslím, že než přijede nějaká šalina, tak ujdete půlku cesty.
Autem je možné dorazit též (viz navigace na seznamu.cz). Zaparkovat se pak dá v podzemních garážích (mapa - vjezd do parkingu ul. Pastýřská) v nedaleké Krajské vědecké knihovně v Liberci.
Parkovné je údajně cca 20 CZK/hod (neověřeno).
Osobně jedu busem ve 13h (sedadlo 16). Těším se na vás :-)
Oslava po promoci v restauraci U Severů
Po skončení promočního obřadu vás touto cestou zvu k slavnostnímu přípitku a dobremu jídlu v příjemné rodinné restauraci U Severů (ul. 5.května 350/52, 46001 Liberec 1), vzdálené necelý 1/2 km od divadla (plánek cesty). Do restaurace se dá dopravit: pěšky, MHD (ze zastávky "Sokolská most" do "Průmyslová škola") i autem. Je zde vyhražené parkoviště pro hosty.
Máme zarezervováno přes 1/2 restaurace od 16:30.
Co se týče SZZ, tak průběh byl následující:

Složení naší zkušební komise bylo:
Komise č. 5 - IL : učebna B3
Předseda : Doc. Ing. Zdeněk Plíva, Ph.D., ITE, FM
Místopředseda : Doc. Ing. Dalibor Frydrych, Ph.D., NTI, FM
Členové : Ing. Pavla Řehořová, Ph.D., NTI, FM, KPE, HF
Mgr. Jiří Vraný, NTI, FM
RNDr. Klára Císařová, Ph.D., MTI, FM
Ing. Pavel Fuchs, CSc., RSS, FM
Tajemník : Ing. Zuzana Capeková, MTI, FM

a časový harmonogram byl následující:
Úterý 10. června 2008
Kombinované studium
8.00 Čepička Ladislav
8.50 Jung Pavel
9.40 Kučera Martin
10.30 Lupoměský David
11.20 Mládek Daniel
13.00 Pospíšil Ondřej
13.50 Slavík Libor
14.40 Svoboda Martin

Udělali jsme to všichni, tedy všichni co jsme se dostali ke státnicím, což je asi ta menší polovina naší třídy. Dokonce jsme předvedli údajně lepší výkon než studenti řádného denního studia. Asi jsme prý měli lepší motivaci. Což nevím jestli je zcela pravda, nicméně jsem udělal vše proto, abych si studium nemusel prodloužit ani o den. Konkrétně mám z obhajoby za 2 a z odborné rozpravy za 3. Výsledná známka je 2.

Od teď si budu zaslouženě užívat zase života (dalo by se řící, že po 3 letech hybernace;)

Comments

Popular posts from this blog

Ranní metro ve špičce

z5tky z Egypta